Joustolaina nyt 0% korolla! Avaa oma joustolaina jopa 5000 euron luottorajalla!

1. Täytä lainahakemus

Hae joustolaina täyttämällä lyhyt lainahakemuksemme. Et tarvitse mitään dokumentteja lainatarjouksen saamiseksi.

2. Vertaile joustolainat

Saat lainatarjouksen meiltä heti hakemuksen jätettyäsi. Vertaile juuri sinulle parhaiten sopiva joustolaina.

3. Nosta rahat tilillesi

Valittuasi parhaan lainavaihtoehdon, tunnistaudu pankkitunnuksilla, vahvista luottoehdot ja nosta rahat tilillesi.

Hae joustolainaa pienellä kuukausierällä, alkaen 50€ / kk.

Joustolainaa jopa 5000 euroa - korko nyt 0%!

Joustolaina on moderni lainatuote, joka mukautuu taloutesi mukaiseksi. Hae joustolainaa meiltä, saat jopa 5000 euron luottorajan, josta teet haluamasi kokoisia nostoja. Takaisinmaksu onnistuu kätevästi pienellä 10% takaisinmaksuerällä. Minimitakaisinmaksuerä on 50 euroa, eikä se koskaan ylitä 300 euroa kuukaudessa. Maksat aina vain siitä, mitä olet nostanut. 

Joustolainoillamme on luottokorko 0% ensimmäisen kuukauden ajan! Et siis maksa ensimmäisellä laskulla lainkaan korkoa. Koroton jakso vaihtelee lainan nostopäivän mukaan – näet tarkan korottoman jakson aina lainahakemuksen yhteydessä itse lainatarjouksesta. 

 • Joustolainaa 50€ - 5000 euroa heti tilille.
 • Joustolainat perustuvat luottorajaan, jolta teet haluamiasi nostoja.
 • Joustolaina myönnetään nettihakemuksen tiedoilla.
 • Voit todentaa tulosi Instantorilla tai toimittaa meille haluamasi palkka- tai eläkepäätöksen.
 • Joustolainaa voi hakea 24/7, saat lainatarjouksen aina heti.
 • Mikäli sinulla on avoin joustolaina, voit tehdä nostoja 24h vuorokaudessa. Rahat tilitetään sinulle tunnin kuluessa, mikäli pankkitilisi on jossakin tavanomaisessa suomalaisessa pankissa.

Joustolaina heti tilille

Joustolaina on moderni pikalaina. Joustolainat maksetaan aina heti tilille, mikäli lainahakemus on asianmukaisesti täytetty ja tulotiedot on varmennettu. Emme tarvitse lainamyöntöön ylimääräisiä liitteitä, tulotietojen varmmenus onnistuu Instantor-palvelulla. Joustavaa ja kätevää lainapalvelua suoraan netissä!

Haelainaa.fi -palvelun avulla saat luottopäätöksen kaikista Aurajoki Nordic Oy:n myöntämistä joustoluotoista. OK Money, Risicum Joustolaina ja Laina.fi Käyttölaina – saat lainatarjouksen kaikista joustoluotoista täyttämällä yhden lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttämisessä kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen voit valita parhaan joustolainan juuri omaan tarpeeseesi. 

 

 • Maksamme joustolainan heti tilillesi.
 • Voit vertailla kaikkia tarjoamiamme joustoluottoja online-palvelussamme.
 • Saat joustolainatarjouksen kaikista lainabrändeistämme samalla hakemuksella.
 • Aurajoki Nordic Oy on myöntänyt joustoluottoja jo vuodesta 2005.
 • Turvallista ja luotettavaa suomalaista lainapalvelua!

Hallinnoi joustolainaa online-palvelussamme

Joustolainaa on helppo hallita online-palvelussamme. Me uskomme lainatuotteisiin, joita on helppo käyttää. Voit tehdä nostoja, maksaa laskuja ja hyödyntää lyhennysvapaita kuukausia suoraan netissä. Et tarvitse asiakaspalvelijaa tehdäksesi lainallesi päivittäisiä toimintoja. Mikäli kuitenkin haluat henkilökohtaista palvelua, olemme sinua varten tavoitettavissa jokaisena päivänä, arkisin 7-23 ja viikonloppuisin 9-21. 

Ilmoitamme myös, mikäli joustolainaasi on haettavissa korotusta tai muita ajankohtaisista asioista suoraan online-palvelussamme. 

Hae joustolaina heti netistä - näin se onnistuu

Aloita täyttämällä lainahakemus ja valitse sopiva lainasumma ja laina-aika. Huomaa, että joustolainaa haettaessa, et oikeastaan hae lainasummaa, vaan luottorajaa. Ei huolta, tämä ei vaikuta laintarjoukseen sinänsä mitenkään. Mikäli tarvitset 4000 euroa, niin hae 4000 euroa. Me huolehdimme, että luottorajasi on vähintään tarvitsemasi noston kokoinen. 

Täytettyäsi lainahakemuksen näet kaikki joustoluotot vertailunäkymässämme. Voit järjestellä lainatarjouksiamme vaikkapa luottorajan ja kuukausierän mukaan. Parhaan joustolainan valitseminen on helppoa ja nopeaa. Pyydämme sinua vielä vahvistamaan haluamasi lainan lainaehdot ja varmentamaan tulosi Instantorilla. Tämän jälkeen maksamme lainan tilillesi. 

 • Hae joustolainaa, jos: olet yli 20-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa, sinulla on pysyvä osoite Suomessa.
 • Lainahakemuksen täyttäminen kestää 3 minuuttia. Saat tarjoukset heti.
 • Lainanhakeminen ei sido sinua mihinkään - voit halutessasi hylätä kaikki saamasi tarjoukset.

Joustolainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Joustolaina on vakuudeton luotto, joka myönnetään suoraan netistä, lainahakemuksella annettujen tietojen perusteella. Lainatuote perustuu luottorajaan, jonka puitteissa luotolta voi tehdä nostoja. Joustolainasta ei aiheudu mitään kuluja, mikäli lainaa ei käytä. Joustolainaa maksetaan takaisin 10% kiinteällä takaisinmaksuprosentilla nostetusta pääomasta – kuukausierä on minimissään 50€ ja maksimissaan 300 euroa.

Hae Risicum Joustolainaa helposti ja nopeasti Haelainaa.fi -palvelun avulla. Näet kaikkien Aurajoki Nordic Oy:n joustolainojen tarjoukset täyttämällä yhden lainahakemuksen.

Lainojemme korot vaihtelevat välillä 15% – 39%. Yleisesti, mikä isompi lainasumma, sitä matalampi korko. Täytä lainahakemus ja näet heti minkäkokoisen ja millä korolla voimme tarjota sinulle joustolainaa. 

Mikäli olet uusi asiakas, voit hyödyntää uudelle asiakkaalle tarkoitetun kampanjan, jossa ensimmäiset 14-45 vuorokautta saa kokonaan ilman korkoa!

Saat rahat heti tilille, kun olet vahvistanut lainahakemuksesi verkkopankkitunnuksilla. Tämän lisäksi edellytämme, että varmennat tulosi Instantorilla tai mikäli haluat, lähettämällä meille palkkatositteen, eläkepäätöksen tai kolmen viimeisen kuukauden tiliotteesi.

Mikäli sait lainatarjouksen, jonka haluaisit nostaa, pyydämme sinua tunnistautumaan pankkitunnuksilla, vahvistamaan lainasopimuksen ja varmentamaan lainahakemukselle ilmoittamasi tulot.

Maksamme tämän jälkeen rahat heti tilillesi. Meillä on ulosmaksutilejä jokaisessa isossa suomalaisessa pankissa, joten tilitysviiveitä ei ole.

Kyllä onnistuu, voit hallita lainaasi suoraan online-palvelussamme. Maksettuasi kolme erää lainaa takaisin voit hyödyntää lyhennysvapaan kuukauden. Vuodessa sinulla on kolme lyhennysvapaata kuukautta käytössäsi. Voit käyttää lyhennysvapaan eräpäivänsiirtona, muista kuitenkin, että lyhennysvapaan voi käyttää vain, mikäli lainalyhennykset on maksettu ajantasalle! 

Haelainaa.fi edustaa Aurajoki Nordic Oy:n lainabrändejä

Yksi hakemus - useita lainatarjouksia

tietoa meistä

HAELAINAA.fi

Haelainaa.fi -sivustolta löydät kaikki Aurajoki Nordic Oy:n myöntämät lainatuotteet. Saat yhdellä lainahakemuksella luottopäätöksen kaikista eri brändiemme lainatuotteista. Voit vertailla sopivimman lainatuotteen juuri sinun tarpeisiisi. 

© 2019 Kaikki oikeudet pidätetään.​