Hae kertalaina helposti meiltä, jopa 20000 euroon asti. Saat luottopäätöksen heti ja kertalainan tilillesi ilman liitteitä!

1. Täytä lainahakemus

Hae kertalainaa täyttämällä lyhyt lainahakemuksemme. Et tarvitse mitään dokumentteja lainatarjouksen saamiseksi.

2. Vertaile paras kertalaina

Saat lainatarjouksen meiltä heti hakemuksen jätettyäsi. Vertaile juuri sinulle parhaiten sopiva nopea kertalaina.

3. Nosta rahat tilillesi

Valittuasi parhaan lainavaihtoehdon, tunnistaudu pankkitunnuksilla, vahvista luottoehdot ja nosta rahat tilillesi.

Hae kertalainaa pienellä kuukausierällä, alkaen 24€ / kk.

Kertalaina heti tilille

Hae kertalaina heti tilille meiltä, kun tarvitset lainaa nopeasti ja helposti edullisilla ehdoilla. Voit hakea lainaa 50€ – 20000€ yksinkertaisella nettihakemuksella, saat luottopäätöksen heti ja voit vertailla kaikkia lainatuotteitamme online-palvelussamme. 

Kertalaina on tasaeräinen lainatuote 1-12 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainasummat vaihtelevat 50 euron ja 20000 euron välillä. Voit vertailla kuukausierä hakemuksella valitsemasi laina-ajan ja summan mukaan. 

Kertalainat myönnetään täysin ilman takaajia tai vakuuksia. Luottopäätöksemme perutuu täysin hakemuksella antamiisi tietoihin. Emme tarvitse lainan myöntämiseksi sinulta mitään liitteitä. Varmennamme tulosi käyttämällä automaattisia työkaluja, joten unohda liitteiden tallentaminen ja lähettely hakiessasi lainaa meiltä! 

Edullinen kertalaina heti tilille – Haelainaa.fi!

 • Kertalaina 50€ - 20000€ heti tilille.
 • Kertalainat myönnetään lyhyellä nettihakemuksellamme.
 • Tulojen varmennus onnistuu Insntantorilla tai Tulorekisterin palkkatiedoilla - ei liitteitä.
 • Hae kertalainaa 24h vuorokaudessa. Maksamme lainasi asiakaspalvelun aukioloaikoina heti tilille.
 • Kertalaina on tasaeräinen luottotuote. Aina sama takaisinmaksuerä.

Kertalaina on helppo ja nopea lainatuote

Kertalaina on helppo ja nopea – yksinkertainen lainatuote. Kertalaina tunnetaan paremmin nimellä “kulutusluotto”. Laina maksetaan aina kerralla tilille ja sitä lyhennetään joka kuukausi samalla summalla. Oman talouden suunnitelu on helppoa, laina ei koskaan yllätä negatiivisesti isolla laskulla.

Kertalaina on yhtä nopea rahoitusmuoto kuin pikalaina. Vanhat pikalainat olivat kertalainoja lyhyillä laina-ajoilla. Nykyään maksuviive on sama kuin pienessä pikavipissä, mutta lainasummamme yltävät aina 20000 euroon asti ja laina-ajat jopa 12 vuoteen. Tarvitsetpa sitten muutaman satasen äkilliseen kuluun tai haluat rahoittaa vanhat pikavippisi edullisella kulutusluotolla – valitse Kertalaina!

 

 • Kertalaina maksetaan kerralla tilille.
 • Kertalainat maksetaan heti tilille, yhtä nopea kuin pikavippi.
 • Kertalaina tunnetaan myös nimellä kulutusluotto.
 • Kertalainaa maksetaan takaisin aina samalla summalla.

Näin haet kertalainaa meiltä

Hae kertalainaa suoraan sivuiltamme lyhyellä nettihakemuksella. Lainahakemuksen täyttämisessä kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen saat luottopäätöksen kaikista lainatuotteistamme. Valitse laina, joka sopi parhaiten juuri sinun lainatarpeeseen!

 • Luottotietosi ovat kunnossa.
 • Sinulla on pysyvä osoite Suomessa.
 • Olet asunut Suomessa vähitnään kaksi vuotta.
 • Sinulla ei ole perinnässä tai muutoin myöhässä muiden lainojen kuukausieriä.
 • Olet vähintään 20-vuotias

Usein kysyttä kertalainoista

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Kertalaina on tasaeräinen vakuudeton luotto. Kertalaina nostetaan kerralla tilille, tästä nimikin tulee, ja sitä maksetaan takaisin aina samalla kuukausierällä. 

Kertalainamme lainasummat alkavat 50 eurosta ja nousevat aina 20000 euroon asti. Voit valita maksuajaksi sopivimman 1-12 vuoden väliltä. 

Mikäli arvostat ennalta-arvattavuutta ja haluat mahdollisimman yksinkertaisen lainan, valitse kertalaina. Mikäli haluat joustavan varakassan, josta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan, valitse joustolaina. Joustolainan kuukausierä elää tekemiesi nostojen ja avoimen pääoman mukaisesti – kertalainaa lyhennät aina saman verran. Joustolaina voit taasen nostella sitä mukaa, kun tiedät mitä oikeasti tarvitset. 

Saat vastauksen vain täyttämällä lainahakemuksen.

Lainojemme korot vaihtelevat välillä 15% – 39%. Yleisesti, mikä isompi lainasumma, sitä matalampi korko. Täytä lainahakemus ja näet heti minkäkokoisen lainan voimme sinulle tarjota. 

Mikäli olet uusi asiakas, voit hyödyntää uudelle asiakkaalle tarkoitetun kampanjan, jossa ensimmäiset 14-45 vuorokautta saa kokonaan ilman korkoa!

Saat rahat heti tilille, kun olet vahvistanut luottoehdot ja tunnistautunut verkkopankkitunnuksilla. Huomaa, että pienempiin pankkeihin voi olla tilitysviiveitä, isoihin suomalaisiin pankkeihin rahat siirtyvät välittömästi.

Saatuasi lainatarjouksen, eli positiivisen luottopäätöksen, pyydämme sinua tunnistautumaan pankkitunnuksillasi.

Vahvista tämän jälkeen lainasopimus ja varmenna tulosi tarjoamillamme välineillä. Mikäli kaikki oli kunnossa, maksamme rahat tilillesi. Helppoa ja nopeaa!

Kyllä onnistuu.  Maksettuasi muutaman erän lainaa takaisin voit hyödyntää lyhennysvapaan kuukauden. Muista kuitenkin, että lyhennysvapaiden käyttö onnistuu vain, mikäli lainasi kuukausierät ovat maksettu ajantasalle. 

Haelainaa.fi edustaa Aurajoki Nordic Oy:n lainabrändejä

Yksi hakemus - useita lainatarjouksia

tietoa meistä

HAELAINAA.fi

Haelainaa.fi -sivustolta löydät kaikki Aurajoki Nordic Oy:n myöntämät lainatuotteet. Saat yhdellä lainahakemuksella luottopäätöksen kaikista eri brändiemme lainatuotteista. Voit vertailla sopivimman lainatuotteen juuri sinun tarpeisiisi. 

© 2019 Kaikki oikeudet pidätetään.​