Lainan hakeminen on nopeaa ja turvallista

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Voit hakea lainaa, jos olet vähintään 20-vuotta, Suomen kansalainen ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Tämän lisäksi edellytämme, että mahdollisissa muissa vakuudettomissa luotoissa ei ole myöhästyneitä maksuja lainanhakuhetkellä.

Hae lainaa, niin saat lainatarjouksen heti. Näet välittömästi minkälaisen lainan voit saada. Pyrimme myöntämään juuri sopivan lainan hakemuksesi perusteella. Lainatuotteina on sekä joustolaina, kertalaina että lainojen yhdistämiseen tarkoitettu yhdistelyluotto.

Luottojemme korot vaihtelevat 15% – 39% välillä, näet hakemuksen täytettyäsi millä korolla haluamme tarjota luottoa. 

Keskimäärin, mitä isommasta lainasta on kyse, sitä edullisemmat korot ovat.

Kyllä saat, mikäli käytät jotain tavanomaista pankkia. Pienempiin pankkeihin tilityksissä on yhden pankkipäivän viive.

Saat rahat heti näihin pankkeihin: OP, Danske, Nordea, Säästöpankki, Suupohjan Osuuspankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Et tarvitse muuta kuin verkkopankkitunnukset. Kun olet hyväksynyt jonkin antamistamme lainatarjouksista, pyydämme sinua tunnistautumaan ja vahvistamaan lainasopimuksen. Tämän jälkeen sinun tulisi vielä varmentaa tulosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lähettämään meille palkkatodistuksen, eläkepäätöksen tai kolmen kuukauden tiliotteet.

Siinä kaikki. 

Tarkista, että täytit lainahakemuksen varmasti oikein. Mikäli huomasit virheen, täytä hakemus uudelleen.

Mikäli tietosi olivat oikein, etkä saanut meiltä lainatarjousta, emme todennäköisesti voi tällä hetkellä myöntää sinulle hakemaasi lainaa. Luottopäätös perustuu automaattiseen riskiluokitukseen, eikä siihen voi liitteillä tai lisäselvityksillä valitettavasti vaikuttaa.

tietoa meistä

HAELAINAA.fi

Haelainaa.fi -sivustolta löydät kaikki Aurajoki Nordic Oy:n myöntämät lainatuotteet. Saat yhdellä lainahakemuksella luottopäätöksen kaikista eri brändiemme lainatuotteista. Voit vertailla sopivimman lainatuotteen juuri sinun tarpeisiisi. 

© 2019 Kaikki oikeudet pidätetään.