Hae pikalainaa oman tarpeesi mukaan aina 20000 euroon asti. Saat lainatarjouksen ja rahat tarvittaessa heti tilillesi. Aloita täyttämällä lainahakemus!

1. Täytä lainahakemus

Hae pikalainaa täyttämällä lyhyt lainahakemuksemme. Et tarvitse mitään dokumentteja laintarjouksen saamiseksi.

2. Vertaile paras pikalaina

Saat lainatarjouksen meiltä heti hakemuksen jätettyäsi. Vertaile juuri sinulle parhaiten sopiva nopea laina.

3. Nosta rahat tilillesi

Valittuasi parhaan lainavaihtoehdon, tunnistaudu pankkitunnuksilla, vahvista luottoehdot ja nosta rahat tilillesi.

Hae pikalainaa pienellä kuukausierällä, alkaen 24€ / kk.

Pikalaina heti tilille

Hae pikalaina heti tilille meiltä, kun tarvitset luottoa nopeasti ja ennenkaikkea vaivattomasti. Hae pikalainaa 50 eurosta alkaen, aina 20000 euroon asti. Lainahakemusprosessimme on täysin sähköinen, etkä tarvitse luoton hakemiseksi mitään liitteitä tai dokumentteja. Voit todentaa tulosi Instantorilla, jolloin hakemuksen aloittamisesta rahojen tilitykseen kestää nopeimmillaan vain 15 minuuttia. Voit kuitenkin halutessasi aina valita palkka- tai eläkepäätöksen lähettämisen, mikäli niin haluat – liitteiden lähettäminen onnistuu suoraan lainahakemukselta. Meille tärkeintä on asiakaslähtöinen, vaivaton ja nopea luottoprosessi.

Pikalaina, eli nopea vakuudeton laina, on meille tärkeä lainatuote ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme helppoja ja nopeita rahoitusratkaisuja. Tiesitkö, että joustolainamme ovat käytössäsi myös yöaikaan? Vanhana joustolaina-asiakkaana voit tehdä nostoja 24h vuorokaudessa ja saada rahat tilillesi noin tunnin kuluessa. Pikalainat ovat ominta osaamisaluettamme – haluamme tarjota järkevänhintaisia lainoja mutkattomalla luottoprosessilla heti netistä! 

 • Pikalaina 50€ - 20000 euroa heti tilille.
 • Pikalainat myönnetään nettihakemuksen tiedoilla.
 • Voit todentaa tulosi Instantorilla tai toimittaa meille haluamasi palkka- tai eläkepäätöksen.
 • Pikalainaa voi hakea 24h vuorokaudessa. Saat luottopäätöksen heti.
 • Pikalainaa voi hakea joustoluottona tai kertalainana.

Hae pikalainaa ja valitse joko kertalaina tai joustolaina

Pikalaina meillä on joko kertalaina tai joustolaina – sinä valitset. Molemmat lainatuotteet ovat aivan yhtä nopeita saada ja yhtä mutkattomia käytössä. Olennainen ero on siinä, että kertalaina maksetaan aina kerralla tilille, eikä sitä voi heti korottaa. Joustolaina mukautuu sen sijaan tarpeisiisi ja voit tehdä siitä haluamiasi nostoja lainatarpeesi tarkentuessa. Joustolaina on moderni pikalaina ja hyvä valinta, mikäli et lainanhakuhetkellä ole täysin varma paljonko lainaa tarvitset. Joustolaina on mainio vararahasto vaikkapa remonttiin.

Hae lainaa ja katso millaisella korolla ja maksuajalla haluaisimme rahoittaa rahantarpeesi. Voit hakea kaikki lainatuotteitamme samalla lainahakemuksella ja valita tämän jälkeen sinulle sopivimman. Näet pikaluottojen ja kulutusluottojen maksuerät ja kaikki kulut suoraan online-palvelustamme heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

 • Pikalainat ovat joko kertaluottoja tai joustolainoja.
 • Kertalaina on tasaeräinen, 500€ - 20000€, kerralla tilille maksettava kulutusluotto, jopa 12 vuoden takaisinmaksuajalla .
 • Joustolaina, 50€ - 5000€, perustuu luottorajaan, jolta voit tehdä sopivia nostoja.
 • Joustolainaa maksetaan takaisin 10% osalla nostetusta pääomasta. Esim. nosta 500 euroa, maksa takaisin 50€/kk.
 • Vanhana asiakkaana voit tehdä nostoja joustolainastasi myös asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella, automatiikka hoitaa pikalainan tilillesi tunnissa.

Näin haet pikalainaa

Hae pikalainaa suoraan netistä lyhyellä nettihakemuksellamme. Saat lainatarjouksen heti ja voit valita kaikista Aurajoki Nordic Oy:n lainatuotteista parhaan juuri sinun tarpeisiisi. 

 

 • Voit hakea pikalainaa, mikäli olet yli 20-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa.
 • Valitse sopiva lainasumma, laina-aika ja täytä lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi.
 • Saat lainatarjoukset meiltä heti. Vertaile pikalainoja ja valitse sinulle sopivin.
 • Pyydämme sinua tämän jälkeen tunnistautumaan ja hyväksymään pikalainan lainaehdot.
 • Pikalaina maksetaan tämän jälkeen tilillesi, kunhan olet varmentanut tulosi joko Instantorilla tai liittänyt hakemukseesi palkka- tai eläkepäätöksen.

Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Pikalaina on vakuudeton luotto, joka myönnetään suoraan netistä, lainahakemuksella annettujen tietojen perusteella. Useimmiten lainan saa tilille noin tunnissa hakemuksen jättämisestä, viimeistään yhden pankkipäivän kuluessa.

Haelainaa.fi avulla haettu paras pikalaina on sellainen, joka sopii juuri sinun talouteesi. Lainasummat lähtevät meillä 50 eurosta ja nousevat aina 20000 euroon asti, jopa 12 vuoden takaisinmaksuajalla. Tarjoamme aina pikalainaa, jonka kuukausierä sopii hakemukselle kuvailemaasi taloudelliseen tilanteeseen. Paras pikalainamme sinulle on sellainen, jonka takaisinmaksuerät ovat helppoja hoitaa!

Lainojemme korot vaihtelevat välillä 15% – 39%. Yleisesti, mikä isompi lainasumma, sitä matalampi korko. Täytä lainahakemus ja näet heti minkäkokoisen lainan voimme sinulle tarjota. 

Mikäli olet uusi asiakas, voit hyödyntää uudelle asiakkaalle tarkoitetun kampanjan, jossa ensimmäiset 14-45 vuorokautta saa kokonaan ilman korkoa!

Saat rahat heti tilille, kun olet vahvistanut lainahakemuksesi verkkopankkitunnuksilla. Tämän lisäksi edellytämme, että varmennat tulosi Instantorilla tai mikäli haluat, lähettämällä meille palkkatositteen, eläkepäätöksen tai kolmen viimeisen kuukauden tiliotteesi.

Mikäli sait lainatarjouksen, jonka haluaisit nostaa, pyydämme sinua tunnistautumaan pankkitunnuksilla, vahvistamaan lainasopimuksen ja varmentamaan lainahakemukselle ilmoittamasi tulot.

Maksamme tämän jälkeen rahat heti tilillesi. Meillä on ulosmaksutilejä jokaisessa isossa suomalaisessa pankissa, joten tilitysviiveitä ei ole.

Kyllä onnistuu. Maksettuasi muutaman erän lainaa takaisin voit hyödyntää lyhennysvapaan kuukauden. Vuodessa sinulla on kolme lyhennysvapaata kuukautta käytössäsi. Voit käyttää lyhennysvapaan eräpäivänsiirtona, muista kuitenkin, että lyhennysvapaan voi käyttää vain mikäli lainalyhennykset on maksettu ajantasalle! 

Haelainaa.fi edustaa Aurajoki Nordic Oy:n lainabrändejä

Yksi hakemus - useita lainatarjouksia

tietoa meistä

HAELAINAA.fi

Haelainaa.fi -sivustolta löydät kaikki Aurajoki Nordic Oy:n myöntämät lainatuotteet. Saat yhdellä lainahakemuksella luottopäätöksen kaikista eri brändiemme lainatuotteista. Voit vertailla sopivimman lainatuotteen juuri sinun tarpeisiisi. 

© 2019 Kaikki oikeudet pidätetään.​