Yhdistelylaina yhdistää vanhat lainat - säästä kuukausikuluissa! Hae yhdistelylainaa aina 20000 euroon asti!

1. Täytä lainahakemus

Hae yhdistelylainaa täyttämällä lyhyt lainahakemuksemme. Et tarvitse mitään dokumentteja lainatarjouksen saamiseksi.

2. Vertaile paras yhdistelylaina

Saat lainatarjouksen meiltä heti hakemuksen jätettyäsi. Vertaile juuri sinulle parhaiten sopiva laina.

3. Nosta rahat tilillesi

Valittuasi parhaan lainavaihtoehdon, tunnistaudu pankkitunnuksilla, vahvista luottoehdot ja nosta rahat tilillesi.

Yhdistä lainat avullamme. Hae yhdistelylainatarjous meiltä!

Yhdistelylainaa jopa 20000 euroa

Yhdistelylaina on lainatuote, joka on suunniteltu kertyneiden pienten lainojen takaisinmaksuun. Mikäli sinulle on kertynyt useita pienlainoja tai pikavippejä ja haluat tasapainoittaa taloutesi vähentämällä päällekkäisiä lainanhoitokuluja ja hankkimalla edullisemman lainakoron, aloita hakemalla lainatarjous meiltä. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia lainojen yhdistämiseen 20000 euroon asti 12 vuoden takaisinmaksuajalla. 

Yhdistä lainat avullamme ja aloita täyttämällä lainahakemus. Voit täyttää lainahakemukselle kaikki avoimet luottosi, otamme ne huomioon lainatarjousta antaessa. Emme maksa lainoja puolestasi, vaan saat rahat tilillesi luottojen poismaksua varten. 

 • Yhdistelylaina on vakuudeton laina, jolla yhdistät lainasi.
 • Yhdistelylainaa voi hakea suoraan netistä, et tarvitse lainahakemuksen tueksi mitään liitteitä.
 • Hae lainaa 20000 euroon asti. Saat lainatarjouksen meiltä välittömästi.
 • Lainojen yhdistäminen kannattaa, mikäli sinulle on kertynyt useita pienlainoja tai lainoillasi on huomattavia päällekkäisiä kustannuksia.
 • Yhdistä lainat helposti ja nopeasti Haelainaa.fi -palvelun avulla!

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa

Lainojen yhdistäminen yhdistelylainalla säästää selvää rahaa. Mikäli sinulla on useita pikavippejä tai pieniä luottoja, joista jokaisesta maksat tilinhoitomaksuja ja kalliita korkoja, voi lainojen yhdistäminen vähentää kuukausittaisia kuluja jopa satoja euroja kuukaudessa. 

Yhdistelylainan avulla voit saada taloutesi paremmin hallintaasi hoitaessasi yhtä lainaa kuukausittain useiden luottojen sijaan. Yhden laskun taktiikka säästää sekää rahaa että hermoja. Yhdistämällä lainat saat myös automaattisesti luottotietojesi parannuksen – sinulla on enää yksi avoin laina useiden pienten lainojen sijaan. 

Hae yhdistelylainaa ja katso millaisella korolla ja maksuajalla voimme rahoittaa vanhat lainasi. Yhdistelylainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi hylätä kaikki antamamme lainatarjoukset täysin ilman sitoumuksia. 

Yhdistä lainasi - näin haet yhdistelylainaa

Yhdistä lainasi aloittamalla lainahakemuksen täyttäminen. Valitse lainasumma ja laina-aika sekä täytä tarvittavat henkilötietosi sekä taloutesi perustiedot. Teemme luottopäätöksen perustuen lainahakemuksesi tietoihin, joten varmista, että kaikki kohdat on varmasti oikein täytetty. 

Saat lainatarjouksen lainojen yhdistämiseen heti hakemuksen jätettyäsi. Online-palvelumme listaa kaikki Aurajoki Nordic Oy:n tarjoamat lainatuotteet, jotta sinä voit valita juuri sinulle parhaan vaihtoehdon. Lainakorko on vaihtuva ja yksilöllinen, emme osaa etukäteen sanoa, millä korolla juuri sinä voisit vanhat luottosi yhdistää. Täytä lainahakemus ja hae tarjous yhdistelylainalle heti!

 • Yhdistä lainat, mikäli olet yli 20-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on pysyvä osoite Suomessa.
 • Valitse sopiva lainasumma, laina-aika ja täytä lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi.
 • Näet heti kaikki lainojen yhdistämiseen tarjoamamme vaihtoehdot.
 • Pyydämme sinua tämän jälkeen tunnistautumaan ja hyväksymään yhdistelylainan lainaehdot.
 • Varmenna tulotietosi käyttämällä Instantor-lainapalvelua tai liitä hakemukseesi palkkatosite tai eläkepäätös.
 • Yhdistelylainat maksetaan aina suoraan asiakkaan pankkitilille.

Yhdistelylainaa netistä - usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Yhdistelylaina on vakuudeton laina, joka myönnetään suoraan netistä, lainahakemuksella annettujen tietojen perusteella. Yhdistelmälainan erityispiirre on, että se ottaa huomioon asiakkaan lainahakemukselle syöttämät lainat. Lainaa ei näin myönnetä vanhojen päälle, vaan vanhoista luotoista pyritään pääsemään eroon vanhat poismaksamalla. 

Lainojen yhdistämiseen tarkoitetut lainat perustuvat yksilölliseen korkotarjoukseen. Emme etukäteen osaa sanoa, millä korolla juuri sinä voisit yhdistää vanhat lainasi. Täytä lainahakemus ja katso itse muutamassa minuutissa, millä korolla voit rahoittaa vanhat luottosi. 

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina aloittaa vertailemalla markkinoiden lainatarjouksia tarkasti. Haelainaa.fi-palvelu on siitä kätevä, että sen kautta näet kaikki Aurajoki Nordic Oy:n myöntämät lainatuotteet ja saat lainapäätöksen jokaiselta lainabrändiltämme. 

Hae yhdistelylainaa omasta pankistasi ja kilpailuta lainatarjous tämän jälkeen meillä. Fiksu vertailee kaikki markkinoiden yhdistelylainat ja tekee informoidun ja järkevän päätöksen – sillä säästää aina rahaa!

Saat rahat heti tilille, kun olet vahvistanut lainahakemuksesi verkkopankkitunnuksilla. Tämän lisäksi edellytämme, että varmennat tulosi Instantorilla tai mikäli haluat, lähettämällä meille palkkatositteen, eläkepäätöksen tai kolmen viimeisen kuukauden tiliotteesi.

Voit tämän jälkeen käyttää rahat vanhojen lainojen takaisinmaksuun.

Mikäli sait lainatarjouksen, jonka haluaisit nostaa, pyydämme sinua tunnistautumaan pankkitunnuksilla, vahvistamaan lainasopimuksen ja varmentamaan lainahakemukselle ilmoittamasi tulot.

Maksamme tämän jälkeen rahat heti tilillesi. Meillä on ulosmaksutilejä jokaisessa isossa suomalaisessa pankissa, joten tilitysviiveitä ei ole.

Kyllä onnistuu, muista kuitenkin, että olet yhdistämässä vanhoja lainojasi ja tasapainottamassa talouttasi. Lainan nopea korottaminen viestii velaksielämisestä. Mieti tarkoin, mihin sinulla on varaa. 

Maksettuasi muutaman erän lainaa takaisin voit kuitenkin hyödyntää lyhennysvapaan kuukauden. Vuodessa sinulla on kolme lyhennysvapaata kuukautta käytössäsi. Voit käyttää lyhennysvapaan eräpäivänsiirtona, muista kuitenkin, että lyhennysvapaan voi käyttää vain mikäli lainalyhennykset on maksettu ajantasalle! 

Haelainaa.fi edustaa Aurajoki Nordic Oy:n lainabrändejä

Yksi hakemus - useita lainatarjouksia

tietoa meistä

HAELAINAA.fi

Haelainaa.fi -sivustolta löydät kaikki Aurajoki Nordic Oy:n myöntämät lainatuotteet. Saat yhdellä lainahakemuksella luottopäätöksen kaikista eri brändiemme lainatuotteista. Voit vertailla sopivimman lainatuotteen juuri sinun tarpeisiisi. 

© 2019 Kaikki oikeudet pidätetään.​